Картопля тушкованаЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування тушкованої картоплі з цибулею. Опис приготування: На відміну від смаженої картоплі, тушкована картопля готується швидше і прожарівается рівномірніше, смак також відрізняється. До того ж, тушкована картопля можна їсти тим, кому протипоказано смажене. Єдина відмінність в технології приготування полягає в тому, що тушкована картопля готується під кришкою. Тушкована картопля добре подавати до м'ясних і рибних страв, а також з смаженим яйцем. Приготування: Очистити картоплю від шкірки і нарізати соломкою. Розігріти рослинне масло у великій сковороді. Додати картоплю, злегка обсмажити і накрити кришкою. Додати подрібнену цибулю і перемішати. Продовжувати гасити картопля під кришкою близько 15 хвилин. Готову картоплю посипати подрібненим кропом і відразу ж подавати. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Картопля Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Дієта: Пісні страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Побачивши це неймовірне блюдо, Картопля тушкована, ви обов'язково повинні дізнатися як приготувати його в домашніх умовах. Для початку уважно вивчіть рецепт. Вам необхідно заздалегідь купити всі потрібні інгредієнти, щоб приготування не перервалося через брак одного з продуктів. Розкладіть всі продукти і прилади перед собою. Тепер прийшла пора з'ясувати, як зробити Картопля тушкована вдома, для цього зручно читати рецепт приготування по кроках з фото. Класичний склад блюда можна змінювати на свій розсуд, але для першого разу, радимо дотримуватися вище представленого опису. Запам'ятавши, як готується домашній Картопля тушкована, наступного разу ви можете діяти по пам'яті. Ми впевнені, що кулінарія стане для вас способом самовираження, і ви з радістю будете дивувати своїх близьких все новими кулінарними шедеврами. Однак дуже важливо не забувати підраховувати калорії, щоб не нашкодити фігурі і здоров'ю. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 53