Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечені кабачки в духовці
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Тісто на галушки
Ожина з цукром на зиму
Смажені рижики
Гарбузова каша
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Кеспе з м'ясом

Кеспе з м'ясом

кеспе з м'ясом
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Кеспе з казахського перекладається як домашня локшина raquo ;. У цьому рецепті буде описано, як приготувати кеспе з м'ясом в домашніх умовах.

Опис приготування:
Щоб приготувати кеспе з м'ясом в домашніх умовах, потрібно спочатку зварити м'ясо, паралельно замісити тісто і приготувати з нього локшину. Далі слід всі інгредієнти опустити в каструлю з процідженим бульйоном і додати зелені.

Призначення: На обід/На вечерю/Для дітей

Основний інгредієнт:
Борошно і тісто/бездріжджового тіста
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Республіки СРСР/Казахська

Інгредієнти:
  • Суміш білих коренів - 1 Ст. ложка
  • М'ясо з кістками - 1 Кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 2 Штуки
  • Морква - 2 Штуки
  • Олія - ??2 Ст. ложки
  • Борошно - 1 Стакан
  • Яйце - 1 Штука
  • Вода - 3 Ст. ложки
  • Лавровий лист - 2 Штуки
  • Сіль морська - За смаком
  • Перець сичуанськи - 65 Грам

Кількість порцій: 4-5

Як приготувати кеспе з м'ясом
кеспе з м'ясом У каструлю додаємо м'ясо і спеції, заливаємо все водою і готуємо бульйон. кеспе з м'ясом Місимо тісто. На стіл висипаємо борошно, робимо в центрі гірку. Яйце розбиваємо в миску, перемішуємо його з сіллю і водою і виливаємо в борошно. кеспе з м'ясом Місимо круто тісто. Даємо настоятися протягом 10 хвилин, після чого розрізаємо на дві частини. Рясно посипаємо кожну борошном. кеспе з м'ясом Скачуємо з тіста рулет і нарізаємо його на кілька шматочків шириною 1-2 см. кеспе з м'ясом Піддаємо локшину сушінні в духовці. кеспе з м'ясом Натираємо моркву, обсмажуємо в маслі. Тим часом витягуємо м'ясо з каструлі, позбавляємося від кісток, а сам бульйон проціджуємо через сито. кеспе з м'ясом Нарізаємо цибулю і м'ясо дрібними шматками. кеспе з м'ясом Морква, локшину, м'ясо, цибулю додаємо в каструлю з бульйоном. Перемішуємо, додаємо зелень і даємо настоятися протягом 5 хвилин. кеспе з м'ясом Готову локшину подаємо до столу.

Кеспе з м'ясом - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати кеспе з м'ясом в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких.
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 21   
Схожі рецепти страв з фото:
Локшина з курячою ковбасою та овочами
Ватрушки з м'ясом
Голубці з м'ясом
Пюре з м'ясом
Кеспе
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.