Кебаб з баклажанамиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування кебаба з баклажанами. Дуже незвичайний і дуже смачний рецепт, за яким можна приготувати кебаб з баклажанами. Опис приготування: Основними інгредієнтами для приготування цієї страви є баклажани і фарш. Ніяких складнощів в приготуванні страви виникнути не повинно. Призначення: На вечерю/На природу Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Баклажан Блюдо: Гарячі страви/Кебаб Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Кебаб з баклажанами 1. У першу чергу очищаємо цибулю і часник, потім за допомогою блендера або м'ясорубки їх подрібнюємо, часник можна пропустити через Часничниці. 2. У миску до фаршу додамо дрібно нарізаної зелені (кінзу й кріп). Потім поперчити і посолити. Все добре перемішуємо. 3. Тепер займемося баклажанами. Промиваємо баклажани (вибирати баклажани треба великі), потім на дві-три частини розрізаємо кожен баклажан. М'якоть з баклажанів вирізаємо, товщину стінок залишаємо приблизно міліметрів п'ять. 4. Тепер акуратно заповнимо приготовані баклажани фаршем. Набиваємо досить щільно. 5. Тепер приготуємо шампури і нанизай на них наповнені баклажани (зрізи з фаршем повинні бути з боків). Спочатку на мангалі обсмажуємо з двох сторін зрізи, щоб вони трохи схопилися. Після перевернемо на площині з баклажанів. 6. Коли баклажани стануть м'якими, викладаємо їх на блюдо, і можемо подавати. Смачного. Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Кебаб з баклажанами своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Кебаб з баклажанами прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 13