Рагу з гарбуза і квасоліЧас приготування: 40 хв Рецепт приготування рагу з гарбуза, солодкого перцю, баранячого гороху, помідорів і квасолі. Опис приготування: У каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник. Смажити, помішуючи, до м'якості, від 5 до 7 хвилин. Додати гарбуз, солодкий перець, порошок чилі, сіль і перець. Смажити, помішуючи, 1 хвилину. Додати 1/2 склянки води. Накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні, поки овочі не будуть готові, близько 7 хвилин. Додати помідори з соком. Готувати, розминаючи їх ложкою. Додати горох, квасоля, 1/4 склянки кінзи і 1/2 склянки води. Довести до кипіння. Варити, поки злегка не загусне, близько 20 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Додати решту кінзу. Подавати рагу з скибочками лайма. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Боби/Квасоля/Гарбуз Блюдо: Гарячі страви/Рагу Географія кухні: Країни Європи/Польська Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Рагу з гарбуза і квасолі в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Рагу з гарбуза і квасолі самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 145