Печінкові котлетиЧас приготування: 30 хв Печінкові котлети - дуже ніжне і ситне блюдо. Печінка - один з найбільш корисних продуктів. Вона містить величезну кількість корисних речовин і мінералів. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Печінка Блюдо: Гарячі страви/Котлети Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Печінкові котлети 1. Прокрутити печінку і цибулю в м'ясорубці. 2. Викласти суміш у миску, приправити сіллю і перцем і додати борошно. Добре перемішати. 3. Розігріти рослинну олію в сковороді. Ложкою викласти отриману суміш в сковороду і обсмажити котлети з обох боків до утворення рум'яної скоринки. Печінкові котлети - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Печінкові котлети в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 139