Паста з тушкованою капустою каліЧас приготування: 25 хв Рецепт приготування пасти Лінгвіні з капустою калі, тушкованої з цибулею, часником і лимонною цедрою. Опис приготування: Ця страва також можна подавати з смаженим яйцем зверху. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Макарони Блюдо: Гарячі страви/Паста Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Паста з тушкованою капустою калі 1. Капусту калі промити, віджати воду, видалити стебла і нарізати листя на шматочки розміром 1 см. Дрібно нарізати цибулю, щоб вийшло приблизно 1 1/2 склянки. Подрібнити часник. 2. Нагріти 2 столові ложки оливкової олії у великій каструлі на середньому вогні. Додати дрібно нарізану цибулю і смажити до м'якості, поки він не стане напівпрозорим, час від часу помішуючи, близько 6 хвилин. Додати нарізаний часник і посипати сіллю. Готувати, поки цибуля не стане золотисто-коричневого кольору, помішуючи, близько 5 хвилин. 3. Додати капусту калі і залишилася 1 столову ложку оливкової олії. Перемішати і готувати близько 3 хвилин. 4. Додати лимонну цедру і накрити каструлю кришкою. Зменшити вогонь до низького. Готувати, поки капуста не стане дуже м'якою, час від часу помішуючи і додаючи воду при необхідності (якщо капуста надто суха), близько 20 хвилин. 5. Тим часом, відварити пасту в середній каструлі з киплячою підсоленою водою до готовності. Злити воду, зарезервувавши 1/4 склянки рідини. Додати пасту в каструлю з капустою. 6. Додати лимонний сік і 2 столові ложки зарезервованої макаронної води, перемішати. Додати більше рідини, якщо необхідно. 7. Посипати блюдо дрібно тертим сиром Пармезан і відразу подавати. Ви хочете, щоб у вас вийшов такий же смачний і апетитний кулінарний шедевр як на фото? Для цього вам необхідно уважно прочитати рецепт приготування, що дасть зрозуміти, як готувати Паста з тушкованою капустою калі в домашніх умовах. Приготування не доставить вам багато клопоту, якщо ви будете слідувати всім розпорядженням. Погодьтеся, рецепт не тільки простий, але і достатньо дешевий. А ось класичний склад інгредієнтів, може бути змінений на ваш смак - це справа вашої фантазії. Головне, не забувайте про калорійність продуктів для збереження гарної фігури і здоров'я. Якщо у вас вийшло чудове блюдо, не полінуйтеся подякувати за це автора. Паста з тушкованою капустою калі - кращий спосіб, як зробити ваше життя приємніше і доставити радість близьким! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 59