Курка в гірчичному соусіЧас приготування: 3 ч. 0 хв У цій страві дуже несподівано поєднуються гірчиця і апельсин. Опис приготування: Гірчиця для соусу була вибрана не випадково. Вона надає страві гостроти і робить м'ясо ніжнішим. А апельсинова цедра і сік надають незвичайний смак і аромат. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Курка в гірчичному соусі 1. Зняти з курки шкіру і розділити на невеликі порції. 2. Сік апельсина і гірчицю змішати в чашці. Замаринувати соусом м'ясо і залишити на на 2-3 години. 3. Яйця збити. Вмочити шматки маринованого м'яса в збиті яйця і обваляти в борошні. 4. Теркою зняти цедру з другого апельсина. Сік вичавити і змішати з цедрою, вилити в сковорідку з куркою, і тушкувати під кришкою на повільному вогні. 5. Після закінчення смаження, вогонь вимкнути і дати постояти під кришкою 15 хвилин. Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Курка в гірчичному соусі будинки. У вас напевно вийде смачний Курка в гірчичному соусі raquo ;, а якщо вас не влаштовує склад блюда, ви можете з легкістю прибрати або додати будь улюблений інгредієнт, особливо, якщо ви стежите за своєю фігурою і вважаєте калорійність кожної страви. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді приготування їжі стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя смачніше і різноманітніше! Тепер Ви знаєте, як з легкістю готувати класичний рецепт Курка в гірчичному соусі в домашніх умовах. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 99