Парфе з куркиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт цього чудесного парфе я дізнався від свого друга. Тепер це блюдо стало одним з улюблених і регулярно вживаються. Курка феноменально поєднується з овочами і грибами. Обов'язково спробуйте! Опис приготування: Спеціально для вас мій улюблений простий рецепт приготування парфе з курки. Куряче філе обсмажуємо в рослинному маслі. Потім на сковороді обсмажуємо гриби з цибулею, перцем і селерою. В кінці додаємо сацебелі, бульйон, курку і зелень. Тушкуємо ще кілька хвилин, от і все - страва готова! Як гарнір можна приготувати макарони або відварну картоплю. Удачи в приготуванні! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка/Куряче філе Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Парфе з курки Куряче філе промити, обсушити і поріжте на шматочки. Цибулю і перець болгарський дрібно поріжте. Тепер ріжемо селера. Печериці нарізаємо пластинками. Обсмажте курку на курячому маслі, посоліть і поперчіть. Потім смажимо гриби на повільному вогні, 3-4 хвилини. Додаємо цибулю і перець, смажимо ще 4 хвилини. Прийшла черга селери, обсмажуємо, перемішуючи кілька хвилин. Додаємо курку, смажимо ще 3-5 хвилин. Фінальний етап. Додаємо сацебелі і 1 столову ложку бульйону. Тушкуємо ще 5 хвилин, присипаємо зеленню. Все готово! Смачного! Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Парфе з курки в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Парфе з курки, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 28