Човники з баклажанів з куркоюЧас приготування: 1 ч. 0 хв Любителям баклажанів цей рецепт припаде до смаку, адже тут поєднуються соковиті овочі запечені в духовці з ніжним курячим м'ясом. Естетам теж сподобається, адже човники так красиво виглядають на столі! Опис приготування: Спеціально для вас - рецепт приготування човників з баклажанів з куркою. У цьому рецепті з'єдналися простота приготування і неперевершений смак овочів запечених з м'ясом. Приготувати човники зможе кожен, навіть недосвідчений кухар. Готуйте на здоров'я і удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Птах/Курка/Баклажан/Куряче філе Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Човники з баклажанів з куркою Баклажани ретельно миємо, розрізаємо вздовж і видаляємо м'якоть. Баклажанні човники солимо, щоб не гірчить. Залишаємо на 10 хвилин. М'якоть баклажана наріжте кубиками і посоліть. Даємо постояти 10 хвилин, потім віджимаємо від соку, який виділився. До м'якоті додайте дрібно порізану цибулю, посоліть і обсмажте на сухій сковороді, перемішуючи. Курку дрібно нарізаємо, додаємо пропущений через прес часник, сіль і перець. Тушкуємо на сухій сковороді 3-4 хвилини. З'єднуємо баклажани і куряче філе, а також сметану і кріп. Тушкуємо 5-7 хвилин на повільному вогні. Викладіть на деко 6 шматочків фольги, на кожен шматочок кладемо по човнику (попередньо обмиті і обсушене). Кладемо в баклажани начинку. Запікаємо 1 годину в розігрітій до 180 градусів духовці. За 15 хвилин до готовності розкрийте фольгу і присипте човники сиром. Смачного! Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Човники з баклажанів з куркою у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Човники з баклажанів з куркою. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 231