Сьомга в вершково-часниковому соусі![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Хочете приготувати вишукану страву, гідне хороших ресторанів? Тоді зверніть увагу на простий рецепт сьомги в вершково-часниковому соусі. Ніжна риба ідеально поєднується з пікантним соусом. Опис приготування: Якщо ви ще не знаєте, як зробити сьомгу в вершково-часниковому соусі, тоді цей рецепт з покроковими інструкціями якраз для вас. Рибка виходить дивно ніжна, соковита, а соус лише доповнює її, не перебиваючи і без того яскравий смак сьомги. Використовувати можна також і іншу рибу - форель або горбушу, наприклад. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Сьомга Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати Сьомга в вершково-часниковому соусі ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Сьомга в вершково-часниковому соусі. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Сьомга в вершково-часниковому соусі в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 37