Котлети з фаршу на паруЧас приготування: 1 ч. 0 хв Продукти, приготовані на пару, виходять не тільки смачними, а й більш корисними, ніж приготовані на маслі. Приготуйте таким способом котлети - точно не пошкодуєте! Опис приготування: Пропоную приготувати котлети з фаршу на пару, слідуючи цій простому рецептом. До котлет на гарнір можна подати макарони, рис або картопляне пюре. Не забудьте також про овочі та зелень. Звичайно, абсолютно корисним стравою котлети з фаршу на пару не назвеш, але вони виходять всяко менш шкідливими, ніж приготовані традиційним способом. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Фарш Блюдо: Гарячі страви/Котлети/Страви на пару Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Котлети з фаршу на пару 1. Картоплю дрібно нарізаємо або натираємо на тертці. 2. Дрібно нарізаємо лук. 3. Часник пропускаємо через «чеснокодавку». 4. Зелень подрібнюємо будь-яким зручним для Вас способом. 5. У м'ясний фарш додаємо подрібнену цибулю, часник, зелень і картоплю. Вбиваємо яйце. Солимо і перчимо. Можна також додати інші спеції, наприклад, зиру. Ретельно перемішуємо всі компоненти до однорідності маси. 6. З маси ліпимо котлети. 7. Змащуємо рослинним маслом форму від пароварки або мантишници. Укладаємо туди котлетки і готуємо на пару протягом 45 хвилин. 8. Котлети готові! Прикрашаємо зеленню і подаємо до столу з овочами і яким-небудь гарніром. Смачного! Тепер ви знаєте як приготувати домашній Котлети з фаршу на пару raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Котлети з фаршу на пару можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 41