Котлети на сковородіЧас приготування: 30 хв Рекомендую вам дізнатися, як зробити котлети на сковороді за класичним рецептом радянських кафетеріїв. Ви тільки згадайте той натуральний і насичений смак! Так ось навіщо ж надмірності? Готуємо! Опис приготування: Ось такий ось простий рецепт котлет на сковороді, я думаю, він вам сподобається! Адже, що особливо мені тут за смаком - не треба додавати хліб. Погодьтеся, м'ясні котлети - набагато смачніше! Так що якщо ви не за кількість, а за якість, ось вам м'ясної рецепт приготування котлет на сковороді! Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Фарш Блюдо: Гарячі страви/Котлети Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Котлети на сковороді 1. Цибулю і часник трьом на дрібній тертці або подрібнити в блендері. 2. Додамо до фаршу разом з яйцем. Солимо, перчимо і перемішаємо. 3. Сухарі висипаємо в одну мисочку, а друге яйце збиваємо виделкою в іншій мисці. З фаршу формуємо котлети, мачає кожну спочатку в яйце, потім в сухарі. 4. На рослинному маслі смажимо на сковороді до утворення золотистої скоринки. Після цього можна додати трохи водички і згасити на маленькому вогні до м'якості. Але тоді вони не будуть такими хрусткими. 5. Готово! Смачного! За цим рецептом приготувати Котлети на сковороді дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Котлети на сковороді просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 100