Капуста тушкованаЧас приготування: 30 хв Вивчаємо ази кулінарії. Сьогодні я розповім, як гасити капусту самим класичним способом. Нічого зайвого ми додавати в блюдо не будемо - тільки безпосередньо капуста та інші обов'язкові продукти. Опис приготування: Як відомо, тушкована капуста - один з найпопулярніших гарнірів до м'ясних страв. У Німеччині, та й у слов'янських країнах тушкована капуста є найважливішим елементом раціону. Тому знати, як правильно гасити капусту, необхідно кожному. У цьому рецепті ви не знайдете нічого зайвого, тут тільки капуста, цибуля, томатна паста і спеції. Більше нічого. Бажаю удачі у приготуванні! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Капуста Блюдо: Гарячі страви/Гарніри Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Капуста тушкована Розігрійте в сковороді пару столових ложок олії. Цибулю наріжте тонкими півкільцями і обсмажити до золотистого. Додайте нашатковану капусту і тушкуйте 20 хвилин, помішуючи, на середньому вогні. Додайте томатну пасту, сіль і перець. Перемішайте. Гасіть капусту ще 5-15 хвилин до повної готовності (дивлячись наскільки м'яку капусту ви любите). Зніміть з вогню і подавайте, тушкована капуста готова! Ви напевно не з чуток знаєте, що Капуста тушкована - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Капуста тушкована в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 55