Лаваш з бринзоюЧас приготування: 30 хв Смачна закуска, яка готується буквально за лічені хвилини. Рум'яна і хрустка скоринка, соковита начинка - ідеальне блюдо для сніданку. Опис приготування: З лаваша і бринзи можна робити багато смачних страв. Якщо ви ще не навчилися пекти лаваш, не біда. У магазині можна купити досить смачний лаваш і приготувати закуску до приходу гостей, або швидкий сніданок для сім'ї. Лаваш з бринзою - це смачно. І в холодному вигляді, і ось так - обжаренном до золотистої і хрусткої скоринки. Розповідаю, як приготувати лаваш з бринзою і сподіваюся, що вам це блюдо припаде до смаку! Призначення: На сніданок Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сир/Бринза/Лаваш Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Республіки СРСР/Абхазька/Азербайджанська/Грузинська/Кавказька Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Лаваш з бринзою Великий аркуш тонкого лаваша нарізаємо на 8 однакових частин. Розмір кожної - приблизно 15 на 15 см. Кожну частину лаваша змащуємо майонезом. Викладаємо по центру вимиту і нарізану зелень і кружечок помідора. Бринзу нарізаємо на частини. Можна пластинками, можна порізати більш дрібними кубиками. Викладаємо шматочок бринзи на помідор. Можна поперчити. Складаємо лаваш конвертиком і викладаємо на розігріту сковорідку з олією. Обсмажуємо до рум'яної скоринки. Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Лаваш з бринзою - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Лаваш з бринзою в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 738