Лаваш з яйцемЧас приготування: 20 хв Ось він ідеальний сніданок, в міру ситний, яскравий, ароматний і неймовірно смачний, а ще досить оригінальний. Впевнена, що якщо ваш день розпочнеться з цієї страви, то пройде він енергійно і позитивно. Опис приготування: Я думаю, всі погодяться з тим, що від того, як зустрінеш ранок, залежить настрій усього дня, тому особливу увагу потрібно приділяти сніданку. Я завжди намагаюся шукати для цього яскраві, смачні і соковиті страви, але легкі і швидкі в приготуванні, як цей простий рецепт лаваша з яйцем. Ця страва родом з Абхазії, але мені здається, що воно сподобається абсолютно всім, а особливо шанувальникам нашої яєчні, адже по суті це вона і є, тільки загорнута в лаваш. Часто в начинку додають і інші інгредієнти, наприклад, свіжу зелень, помідори чи шинку, це справа смаку, ну а мені найбільше подобається ось такий простий варіант. Так що якщо ви хочете собі і своїм близьким підняти настрій з самого ранку і смачно їх нагодувати, то цей рецепт приготування лаваша з яйцем допоможе вам у цьому. Призначення: На сніданок/Ситний сніданок/На обід/На швидку руку Основний інгредієнт: Лаваш Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Республіки СРСР/Абхазька Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Лаваш з яйцем Сковороду ставимо на вогонь і розтоплюємо в ній ложку вершкового масла. Застеляємо дно сковороди лавашем так, щоб він звисав по краях. Розбиваємо на лаваш яйця (скільки вам хочеться), солимо і перчимо їх, посипаємо тертим сиром. Акуратно загортаємо краю лаваша. Смажимо його на повільному вогні пару хвилин, а коли він покриється рум'яною скоринкою, перевертаємо його за допомогою лопатки на іншу сторону. Знову посипаємо лаваш сиром, накриваємо сковорідку кришкою і готуємо страву ще 3-4 хвилини. Викладаємо готовий лаваш на тарілку, нарізаємо на шматочки і подаємо до столу зі свіжими овочами. Смачного! Гідно оцінити Лаваш з яйцем ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Лаваш з яйцем, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 434