Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Короп запечений в рукаві
Морозиво з ожиною
Дієтичне тісто для пельменів
Ожина з цукром на зиму
Сосиски в тісті на сковороді
Шматочки кабачків в клярі
Запечені кабачки в духовці
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » М'ясні страви » Толма з яловичини

Толма з яловичини

Толма з яловичини
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Щоб приготувати справжню толму, потрібно активно використовувати спеції, виноградне листя і свіже м'ясо. Нижче представлений рецепт приготування толми з яловичини.

Опис приготування:
Даний рецепт приготування толми з яловичини умовно ділиться на три етапи. Спочатку ми готуємо виноградне листя, потім готуємо фарш, після чого загортаємо фарш в листя і тушкуємо на середньому вогні до готовності.

Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
М'ясо/Яловичина
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Республіки СРСР/Вірменська

Інгредієнти:
  • Виноградне листя - 50 Штук
  • Фарш яловичий - 800 Грам
  • Цибуля - 2 Штуки
  • Морквина - 1 Штука
  • Петрушка - 1 Штука
  • Рис - 2/3 склянки
  • Перець - За смаком
  • Кориця - За смаком
  • Чебрець сухий - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Сметана - За смаком
  • Часник - За смаком

Кількість порцій: 3-4

Як приготувати Толма з яловичини
Толма з яловичини Розморожуємо листя винограду. Поки вони розморожуються, доводимо до кипіння підсолену воду в каструлі. Толма з яловичини Готуємо яловичий фарш. Толма з яловичини Натираємо моркву. Толма з яловичини Подрібнюємо цибулю. Толма з яловичини Подрібнюємо зелень. Толма з яловичини Розморожені виноградне листя опускаємо в киплячу підсолену воду. Виймаємо, коли листя поміняють колір. Позбавляємося від хвостиків, зливаємо воду. Толма з яловичини Обсмажуємо на сковорідці морквину і цибулю. По готовності зсипають рис, морква, цибуля, м'ясо в одну миску. Додаємо спеції: чебрець, корицю, все інше, солимо і перемішуємо. Толма з яловичини Перемішуємо ретельно. Толма з яловичини Загортаємо фарш в листочки. Толма з яловичини Коли весь фарш загорнутий в листочки, викладаємо толму в каструлі. Толма з яловичини Каструлю накриваємо тарілкою, попередньо заливши підсоленої води. Тушкуємо на середній вогні до готовності. Готовність перевіряємо дослідним шляхом, тобто, просто спробувавши толму на смак. В середньому гаситься 30-50 хвилин. Поки толма гаситься, готуємо часниковий соус зі сметаною - видавлюємо часник в сметану і перемішуємо.

Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Толма з яловичини. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Толма з яловичини. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів.
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 278   
Схожі рецепти страв з фото:
Толма річна
Долма по-грузинськи
Вірменська долма
Долма з яловичини
Мариновані виноградне листя для долми
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.