Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Лаваш з куркою і сиром
Тісто на галушки
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Ожина з цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » М'ясні страви » Бефстроганов

Бефстроганов

Бефстроганов
Час приготування: 30 хв
Рецепт приготування страви бефстроганов. Для приготування цієї страви яловичина підходить найбільше.

Опис приготування:
Бефстроганов є одним з класичних страв, з яким пов'язані легенди. Як, напевно, і з будь-яким іншим знаменитим стравою. Найчастіше, легенди зачіпають історію виникнення страви, і подальше його поширення.

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
М'ясо/Яловичина
Блюдо: Гарячі страви/Бефстроганов
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Яловичина - 600 Грам
  • Олія - ??40 мілілітрів
  • мелений перець - 1/2 чайної ложки
  • Сметана - 250 Грам
  • Петрушка - 20 Грам
  • Цибуля - 2 Штуки
  • Кріп - 20 Грам
  • Борошно пшеничне - 30 Грам
  • Сіль - 1/2 чайної ложки

Кількість порцій: 4

Як приготувати Бефстроганов
Бефстроганов 1. У першу чергу, яловичина (вирізка, кострец, Філейний край), повинна бути добре вимита і очищена від сухожиль. Потім м'ясо нарізаємо скибочками завтовшки приблизно 1,5-2 сантиметри, і обов'язково різати треба поперек волокон. Після ці шматочки відбиваємо до товщини приблизно 0,5-1 сантиметр і нарізаємо соломкою. Бефстроганов 2. Цибулю слід нарізати півкільцями. Потім на сковороді розігріваємо олію, кидаємо туди цибулю, і обсмажуємо до напівпрозорості. Бефстроганов 3. Коли цибуля готовий, до нього додаємо м'ясо. Попередньо м'ясо повинно бути поперчити і поліно. Смажити треба приблизно хвилин 5-6, на сильному вогні, і при цьому постійно помішувати. Бефстроганов 4. Після того, як м'ясо обсмажити, до нього необхідно всипати борошно. Все ретельно перемішується і смажиться ще хвилини 2-3. Бефстроганов 5. Наступне, що ми робимо, додаємо в м'ясо сметану. Розмішуємо, і даємо нашому страві трохи покипіти. Потім вимикаємо і викладаємо в тарілку.

Перед вами простий рецепт приготування Бефстроганов. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Бефстроганов. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Бефстроганов.
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 61   
Схожі рецепти страв з фото:
Бефстроганов в мультиварки
Бефстроганов з вершками
Бефстроганов зі сметаною
Бефстроганов класичний
Бефстроганов з томатною пастою
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.