Суфле з яловичиниЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування суфле з яловичини сподобається любителям здоровою, але смачною і ситної їжі. Це дієтичне блюдо можна подавати до обіду навіть найменшим! Готується просто, а виходить смачно! Опис приготування: Такий простий рецепт суфле з яловичини, як бачите, може собі дозволити приготувати будь-яка господиня, продукти доступні, а страва виходить незвичайним і дуже ніжним. Головний секрет пишного суфле - це однорідна консистенція фаршу і постійне стеження за процесом випікання. Так, залежно від якості духовки, суфле з яловичини в домашніх умовах може готуватися і трохи швидше, і трохи повільніше, головне, так це не відкривати духовку в процесі приготування, інакше суфле осяде. Просто як тільки скоринка зарум'яниться, а суфле підніметься, так і можна його виймати і подавати. Смачного! Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Випічка/Суфле Дієта: Дієтичне харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Як приготувати Суфле з яловичини 1. Ставимо варитися рис в підсоленій воді. 2. Яловичину розморозимо, наріжемо шматочками подрібніше і теж відваримо. Чим менше шматочки, тим швидше звариться! 3. Відварене м'ясо в блендері змішаємо з готовим рисом, сіллю і приправами за смаком. 4. До фаршу додамо яйця, перемішаємо в блендері до однорідної консистенції. 5. Форму для запікання змащуємо вершковим маслом, викладаємо фарш і зверху - ще трохи вершкового масла або тертого сиру. Запікаємо в розігрітій духовці півгодини. Спробуйте приготувати Суфле з яловичини в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Суфле з яловичини можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 114