Яловичий язик в мультиваркиЧас приготування: 3 ч. 0 хв Хочу поділиться з вами цікавим способом приготування яловичого мови в мультиварки, над плитою стояти менше, та й м'ясо вийде м'якше і соковитіше. Здорова, ситна і смачна закуска! Опис приготування: Такий простий рецепт яловичого мови в мультиварки добре підходить для випадків, коли хочеться подати на закуску щось особливе, а не покупну ковбасу. Ну, або в тих випадках, коли при обробленні м'яса у вас виявився мову, а ви не знаєте, що з ним робити. Тому і розповідаю, як приготувати яловичий язик в мультиварки! Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина/Субпродукти/Мова Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Яловичий язик в мультиварки 1. Мова размораживаем, промиваємо і розрізаємо вздовж. Зайвий жир вирізаємо і складаємо в чашу мультиварки. Заливаємо холодною водою до верхньої позначки. 2. У режимі Суп варимо 2-2,5 годин. Промиваємо під холодною водою. Воду з чаші виливаємо. 3. Чашу мультиварки моєму, засипаємо туди всі інгредієнти (цибулю і моркву з часником краще, звичайно, помити, почистити і подрібнити). 4. Поверх спецій укладаємо мову, заливаємо чистою водою до верхньої позначки і в тому ж режимі варимо ще годину. 5. Остужаем, очищаємо від шкірки, нарізаємо і можна подавати! Візьміть собі на замітку як приготувати Яловича мова в мультиварки. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Яловичий язик в мультиварки в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 152