Свинина в утятніцеЧас приготування: 1 ч. 0 хв Це дуже просте і смачне блюдо. Тушкована свинина в утятніце виходить м'якою і ароматною. Опис приготування: Тушковане м'ясо - одне з найбільш смачних страв, яке можна подати до вечері. При приготуванні його в утятніце воно виходить набагато ніжніше. Його можна подати з будь-яким гарніром. Можна додати картоплю до м'яса і протушкувати їх разом. Виходить надзвичайно смачно! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Свинина в утятніце 1. Свинину нарізаємо маленькими шматочками, кладемо в утятніцу і обсмажуємо в рослинному маслі хвилин 5. 2. Поки м'ясо обсмажується наріжте цибулю півкільцями. 3. Нарізану цибулю додайте до свинини. 4. Посоліть і поперчіть блюдо за смаком. Обсмажуйте поки цибуля з м'ясом не стануть злегка рум'яними. 5. Тепер залийте утятніцу водою і тушкуйте хвилин 30. 6. Страва готова! Смачного! Тепер ви знаєте як приготувати домашній Свинина в утятніце raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Свинина в утятніце можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 103