Яловичина у вині по-бургундськіЧас приготування: 3 ч. 0 хв Французи - великі любителі гасити м'ясо у вині і це, звичайно, досить смачно. Яловичина у вині по-бургундські відніме у вас небагато часу і порадує ніжністю смаком і прекрасним ароматом. Опис приготування: Яловичина у вині по-бургундські готується в духовці при невеликій температурі три години. Звичайно, воно буде дуже м'яким і ніжним! Спочатку обсмажити м'ясо на сильно розігрітій сковороді до золотистого кольору. Це як би запечатає м'ясо і воно збережеться соковитим. Суміш трав, спецій, овочів і вина дасть страві тонкий аромат. До речі, готову страву завжди обалденно пахне. Подайте яловичину у вині по-бургундські з картопляним пюре і насолоджуйтеся! Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви/Печеня Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Яловичина у вині по-бургундські М'ясо порізати шматочками. Обсмажити м'ясо до золотистого кольору. М'ясо зняти зі сковороди і влити в неї вино. Додати до вина воду, томатну пасту. Довести до кипіння. М'ясо скласти в казанок, залити вином і додати всі інші інгредієнти. Накрити кришкою і тушкувати в духовці 2,5-3 години при 170 градусах. Соус процідити через сито. Смачного! Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Яловичина у вині по-бургундські raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Яловичина у вині по-бургундські на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 112