Свинина з білою квасолеюЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування смаженої свинини з цибулею, болгарським перцем, розмарином і білою квасолею. Опис приготування: Нагріти 1 столову ложку масла в середній сковороді на середньому вогні. Додати цибулю, солодкий перець, розмарин, приправити сіллю і перцем. Готувати, часто помішуючи, поки цибуля не стане золотисто-коричневого кольору, від 6 до 8 хвилин. У невеликій мисці збити разом бульйон і томатну пасту. Вилити суміш в сковороду, перемішати з квасолею. Варити на повільному вогні, помішуючи, поки соус не загусне, від 10 до 15 хвилин. Тим часом з обох сторін приправити свинячі відбивні сіллю і перцем. Нагріти решту 2 столові ложки масла у великій сковороді на середньому вогні. Смажити свинину від 2 до 3 хвилин з кожного боку. Подавати з сумішшю квасолі. Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Англійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Візьміть собі на замітку як приготувати Свинина з білою квасолею. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Свинина з білою квасолею в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 54