Яловича печінка в стилі барбекюЧас приготування: 40 хв Рецепт приготування настільки красивого і апетитного страви, що цю яловичу печінку буде не соромно запропонувати будь-яким гостям і поставити на святковий стіл, не кажучи про пересічного сімейному обіді. Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина/Субпродукти/Печінка Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Північна і Південна Америка/Канадська/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Яловича печінка в стилі барбекю 1. Яловичу печінку пом'яти шматком, дати воді стекти, і після порізати на тонкі скибочки гострим ножем. 2. У плоскій тарілці змішайте борошно, сіль і перець. Обваляйте кожен шматочок в цій суміші. Як варіант, можете зробити суміш в пластиковому контейнері, кинути туди шматочки печінки, закрити кришкою і гарненько встряхнуть.2. У плоскій тарілці змішайте борошно, сіль і перець. Обваляйте кожен шматочок в цій суміші. Як варіант, можете зробити суміш в пластиковому контейнері, кинути туди шматочки печінки, закрити кришкою і гарненько струснути. 3. У невеликій мисці змішайте воду, кетчуп, цукор, оцет, соус і часник. На час відставте суміш в сторону. 4. На великій сковороді розігрійте олію і обсмажте шматочки печінки до красивого золотистого кольору. 5. Залийте печінку готовою сумішшю і тушкуйте на середньому вогні хвилин 15-20 до готовності. Повний успіх страви гарантований! Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Яловича печінка в стилі барбекю. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Яловича печінка в стилі барбекю в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 103