Свинячі відбивні в копченій шинціЧас приготування: 25 хв Швидкий рецепт приготування свинячих відбивних, обгорнутих в копчену шинку, з чебрецем і шматочками лимона. Опис приготування: Приправити свинячі відбивні сіллю і перцем. Посипати кожну відбивну листям чебрецю, злегка натиснути, щоб листя притиснулися до відбивних. Обернути один скибочку шинки навколо кожної свинячої відбивної, як пояс. Притиснути кінці і запечатати. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Викласти відбивні на сковороду швом вниз. Готувати відбивні в двох партіях до золотистого кольору, від 4 до 5 хвилин з кожного боку. Подавати свинячі відбивні з часточками лимона, якщо це необхідно. Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Азіатська, Східна кухні Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Свинячі відбивні в копченій шинці - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Свинячі відбивні в копченій шинці в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 63