Медальйон
Дивитися всі фотографії (2)
Час приготування: 30 хв Простий рецепт медальйони. Смачне м'ясне блюдо, можна використовувати як холодну закуску з асорті медальйонів. Опис приготування: М'ясо ретельно відбити у формі кола, покласти на змащений олією лист, посипати спеціями, рівномірно посипати цибулею нашаткованим півкільцями. Далі викласти начинку (трьох видів - консервований ананас, свіжий помідор, пасивувати гриби). Акуратно за допомогою кондитерського пакету по колу у вигляді спіралі видавити майонез і зверху посипати натертим на тертці сиром ... Поставити в духовку при 200C на 10 хвилин. Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Закуски Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Ви хочете, щоб у вас вийшов такий же смачний і апетитний кулінарний шедевр як на фото? Для цього вам необхідно уважно прочитати рецепт приготування, що дасть зрозуміти, як готувати Медальйон в домашніх умовах. Приготування не доставить вам багато клопоту, якщо ви будете слідувати всім розпорядженням. Погодьтеся, рецепт не тільки простий, але і достатньо дешевий. А ось класичний склад інгредієнтів, може бути змінений на ваш смак - це справа вашої фантазії. Головне, не забувайте про калорійність продуктів для збереження гарної фігури і здоров'я. Якщо у вас вийшло чудове блюдо, не полінуйтеся подякувати за це автора. Медальйон - кращий спосіб, як зробити ваше життя приємніше і доставити радість близьким! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 45