Свинячі реберця в медуЧас приготування: 3 ч. 0 хв Свинячі реберця в меду - це не тільки смачно, але і красиво! Таке блюдо чудово підійде навіть до святкового столу! Опис приготування: Порадуйте своїх домочадців і гостей, приготувавши свинячі реберця в меду за цим рецептом! Все, включаючи Вас, напевно по достоїнству оцінять смакові якості цієї страви! Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина/Субпродукти/Реберця Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Свинячі реберця в меду 1. Свинячі реберця гарненько промиваємо, видаляємо всі плівки і жилки, потім нарізаємо на порційні шматки. Солимо, перчимо, додаємо спеції для свинини. 2. Далі готуємо маринад. Спочатку видавлюємо сік лимона і апельсина, змішуємо. 3. Потім змішуємо мед, соєвий соус і гірчицю. Додаємо до отриманої маси сік лимона і апельсина, перемішуємо до однорідності. 4. Викладаємо реберця в глибокий посуд і заливаємо маринадом. Перемішуємо все так, щоб кожне порібнина було вкрите шаром маринаду. Відставляємо посуд у прохолодне місце години на 2 (якщо час дозволяє, краще маринувати довше, аж до доби). 5. Коли реберця добре промаринується, викладаємо їх у змащену форму для запікання і відправляємо в розігріту духовку. Запікаємо на середньому вогні приблизно годину, періодично поливаючи маринадом. От і все. Свинячі реберця в меду готові! Смачного! Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Свинячі реберця в меду гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Свинячі реберця в меду - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 189