КофтаЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування яловичого фаршу на грилі. Традиційна Єгипетська кухня. Блюдо найчастіше подається на виноградному з огірками та помідорами заправленими йогуртовим соусом. Опис приготування: Нагріти гриль (так само можна готувати на мангалі). Змішати всі інгредієнти разом. Сформувати з суміші щось схоже на кулю, розтягнути в смужку і обернути навколо шампура барбекю (по спіралі). Розмістити шампури з м'ясом на грилі, рівномірно полити Кофта яловичим жиром і підсмажувати протягом 3 хвилин з кожного боку. Коли м'ясо прожарітся, акуратно видалити м'ясо з шампурів. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/На швидку руку Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Африканська/Арабська/Єгипетська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Якщо хочете спробувати який смачний цей кулінарний шедевр, дотримуйтесь покроковому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Кофта. Як бачите, рецепт приготування досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне блюдо в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна коригувати під себе. Після втілення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм відкликанням з автором і оцініть даний рецепт! Кофта - унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденне життя. Порадуйте своїх близьких і доведіть, що для вас кулінарія - одне з найулюбленіших занять! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 189