Папрікаш з яловичиниЧас приготування: 1 ч. 40 хв Пропоную вашій увазі всесвітньо відоме блюдо угорської кухні. Готують його буквально з усіх видів м'яса і навіть риби. Однак даний варіант - це досить традиційний папрікаш з яловичини. Опис приготування: Пропоную досить простий рецепт папрікаш з яловичини. 1. Для початку необхідно вимити і просушити м'ясо, нарізати його невеликими шматочками. 2. Цибулину очистити і порізати середніми кубиками або півкільцями. 3. На сковороду з високими бортами і товстим дном (можна використовувати сотейник або казан) налити трохи рослинного або вершкового масла і добре розігріти. Відправити туди цибулю і, періодично помішуючи, підсмажити до золотистого кольору. 4. Потім додати на сковороду паприку і інтенсивно перемішувати, поки паприка не вбереться все масло. Якщо процес зупинити, то паприка може згорнутися в грудочки. 5. Тепер можна викласти м'ясо. 6. Трохи посолити за смаком. Щоб зробити папрікаш з яловичини в домашніх умовах більш пікантним, можна додати при бажанні гострий перець або інші улюблені спеції. 7. Солодкий перець вимити і почистити. Нарізати невеликими кубиками і відправити до м'яса. 8. Влити трохи води (м'ясо повинно гаситися, а не варитися) і накрити кришкою. Гасити м'ясо до готовності на мінімальному вогні. 9. За 5-7 хвилин до кінця приготування додати сметану. Ретельно перемішати і ще трохи загасити. Подавати папрікаш з яловичини можна з будь-яким гарніром. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Угорська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Папрікаш з яловичини - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Папрікаш з яловичини в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 89