Яловичина у вершковому соусіЧас приготування: 45 хв Ви коли небудь робили яловичину у вершковому соусі? Рекомендую обов'язково спробувати! М'ясо виходить дивно ніжним, ароматним і соковитим. У поєднанні з вашим улюбленим гарніром виходить смачно! Опис приготування: Сьогодні я поділюся з вами простіі рецептом приготування яловичини у вершковому соусі. Інгредієнти використовуються найпростіші: пів кіло яловичини, цибуля ріпчаста, морква, зелень, борошно, вершки і масло рослинне. Для початку підготуйте м'ясо, розморозьте і наріжте на порційні шматочки. Потім обсмажте до готовності. Після обсмаження, м'ясо потрібно згасити з морквою та цибулею і зеленню. Фінальний етап - м'ясо з'єднуємо з вершковим соусом, кладемо спеції. Все готово! Приємного дня і удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина/Молочні продукти/Сливки Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Яловичина у вершковому соусі Яловичину промийте та висушіть. М'ясо нарізаємо на порційні шматочки. Потім обсмажити на олії з двох сторін. Тепер додайте близько склянки води. Продовжуйте готувати, але в ж під кришкою. Тим часом, моркву натріть на тертці, а цибулю дрібно поріжте. Зелень дрібно нарубати. Борошно розведіть вершками, протріть суміш через сито, перемішайте. Потім додайте вершковий соус до готового м'яса. Посоліть і поперчіть. Трохи потішив, додайте до м'яса зелень, перемішайте. Готово! Смачного! Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Яловичина у вершковому соусі. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Яловичина у вершковому соусі. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 140