Яловичина в соєвому соусіЧас приготування: 0 хв Яловичина в соєвому соусі, з одного боку, дуже просте блюдо, а з іншого, завдяки соєвий соус і солодкого провину, м'ясо знаходить своєрідний і пікантний смак. Опис приготування: У нашому рецепті приготування яловичини в соєвому соусі, ви можете використовувати як молоду яловичину, так і не зовсім, при цьому м'ясо виходить дуже м'яким і смачним. А готування, при цьому не займає багато часу. Спробуйте приготувати на нашу простому рецептом яловичину в соєвому соусі. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати Яловичина в соєвому соусі 1. Для початку яловичину звільнимо від плівочки, промиємо й наріжемо соломкою. 2. Очищаємо і подрібнюємо часник, додаємо його, нарізану кружальцями чилі і імбир до м'яса, заливаємо соєвим соусом і вином. Залишаємо м'ясо маринуватися години на 3-4 в холодильнику або можна залишити на ніч. 3. Цибулю очищаємо, промиваємо, нарізаємо півкільцями. У сковороді розігріваємо олію і додаємо цибулю, обсмажуємо до золотистого кольору. 4. Після чого додаємо наше замариноване мяско разом з соусом, солимо і продовжуємо тушкувати до готовності на середньому вогні хвилин 30. Наша яловичина в соєвому соусі готова! Можна подавати з рисом, дуже смачне і ситне блюдо, смачного! Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Яловичина в соєвому соусі. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Яловичина в соєвому соусі в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту.
Загрузка...
|
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 20