Шашлик на кефіріЧас приготування: 4 год. 0 хв Із сотні способів як приготувати шашлик, є хороший прийом маринування шашлику на кефірі. Одного разу я спробувала і мені сподобалося. Але маринувати м'ясо потрібно довго, кілька годин, а краще з вечора. Опис приготування: Щоб правильно приготувати шашлик на кефірі зробіть хороші вугілля. Слідкуйте, щоб під час смаження НЕ спалахує полум'я, для цього обов'язково потрібно запастися пляшкою з водою і збризкувати шашлик, якщо з'явиться полум'я. Взагалі не кидайте шашлик на мангалі без нагляду, а то все може згоріти. Шашлик готовий, якщо при проколі з м'ясо виділяється прозора рідина. Не перетримаєте шашлик на вугіллі, інакше він буде сухою. Подавати шашлик на кефірі потрібно з овочами і соусами. Також добре до шашлику підходять такі гарніри, як рис і відварну картоплю. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/На природу Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Гарячі страви/Шашлик Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Шашлик на кефірі Підготувати продукти. М'ясо порізати порційними шматками. Цибулю порізати кільцями. М'ясо і цибулю складіть у каструлю, додайте спеції, зелень, посоліть. Залийте м'ясо кефіром, добре перемішайте і залиште маринуватися не менше трьох годин. Приготувати вугілля. М'ясо нанижіть на шампури. Смажте, постійно перевертаючи до готовності. Тут представлений класичний рецепт приготування усіма нами улюбленого страви - Шашлик на кефірі. Якщо ви спробуєте виконати всі вище вказані дії і поради, то ви безумовно отримаєте смачний Шашлик на кефірі, приготований в домашніх умовах. А щоб нічого не переплутати під час готування, завжди тримайте перед собою відкритий рецепт і стежте за фото кроками. Ви так само можете поміняти простий склад блюда за своїм смаком, але не забудьте підрахувати калорійність кожного інгредієнта, щоб не нашкодити здоров'ю. Отримавши досвід, як приготувати Шашлик на кефірі у себе вдома, обов'язково діліться своїми враженнями з автором. Сподіваємося, кулінарія буде об'єднувати все більше і більше людей в єдину спільноту! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 116