Яловичина, запечена в духовці з сиром і помідорамиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Хочу поділитися цікавим рецептом приготування яловичини, запеченої з сиром і помідорами. Запікається яловичина у формі закусочних рулетиков. Опис приготування: Це простий рецепт приготування яловичини, запеченої з сиром і помідорами. Насправді при наявності готового м'яса можна обійтися і без запікання рулетів, а відразу залишити їх у холодильнику. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Яловичина, запечена в духовці з сиром і помідорами Розстеляємо лаваш на столі. Розмазує по поверхні плавлений сир. По сиру розмазує тертий хрін. Укладаємо зверху порізані шматки яловичини. Нарізаємо кільцями цибулю й помідори. Спочатку укладаємо на м'ясо помідори, потім цибулю. Посипаємо все перцем і сіллю за смаком. Далі звертаємо лаваш в рулет. Тепер залишаємо рулет в духовці при температурі 200 градусів на 15-20 хвилин. Тепер ріжемо рулет на невеликі шматочки і подаємо до столу. Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Яловичина, запечена в духовці з сиром і помідорами raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Яловичина, запечена в духовці з сиром і помідорами на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 252