Свинина тушкована в мультиваркиЧас приготування: 2 ч. 0 хв Свинина тушкована в мультиварки чудово виходить з томатом. Його можна подавати з будь-яким гарніром. Можна сказати, що це базове блюдо. Тушкована свинина виходить м'якою, соковитою, вона тане в роті. Опис приготування: До свинини тушкованої в мультиварки можна додати зелень, гілочку розмарину. Замість свіжих помідорів в зимовий час я беру помідори у власному соку. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Свинина тушкована в мультиварки Цибулю і моркву нарізати кільцями. На режимі випічка на пісному маслі обсмажити овочі. М'ясо порізати шматочками. Додати овочі і смажити ще 20 хвилин. Помідори і часник крупно порізати. Додати до м'яса, посолити, поперчити. На режимі Випічка готувати 40 хвилин. Потім на режимі Гасіння готувати ще годину. Смачного! Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Свинина тушкована в мультиварки - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Свинина тушкована в мультиварки в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 138