Компот з вишні на зимуЧас приготування: 3 ч. 0 хв Компот з вишні на зиму на трилітрову банку готується за класичною технологією. Вишні було багато в нашому кубанському саду, збирати і є я її не любила, але у вигляді компоту вона проста чудова. Опис приготування: Компот з вишні на зиму на трилітрову банку - мій найулюбленіший з усіх компотів на зиму! Напевно тому, що смак його нагадує сік з вареників з вишнями! :) Те, що він дуже корисний, я навіть не буду розповідати. Я роблю компот солодким і насиченим, беру смачну стиглу вишню. Раджу дотримуватися пропорції: 300 грам цукру на 3-х літрову банку. Подруга радила додавати гілочку меліси до вишень і це, правда, дає дуже приємний аромат і смак! Вишню нічим не зіпсуєш))). Успіхів! Сподіваюся, рецепт компоту з вишні на зиму вам сподобається :) Основний інгредієнт: Вишня/Ягоди Блюдо: Напої/Компоти Інгредієнти:
Кількість порцій: 20 Як приготувати Компот з вишні на зиму Вишню перебрати помити. Розкласти вишню в стерилізовані банки. Залити крутим окропом, настояти 15 хвилин. Злити сироп з банок в каструлю і додати цукор, дати закипіти. Знову розлити по банках і закатати. Смачного! Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Компот з вишні на зиму - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Компот з вишні на зиму в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Напої Переглядів: 120