Морс з ожиниЧас приготування: 20 хв З ожини виходить чудовий освіжаючий морс насиченого темно-червоного кольору. Готується він просто і швидко. Чудово буде, якщо ви знайдете дикорослу ожину. Вона містить багато вітамінів. Опис приготування: Ожина - ягода корисна. Вона застосовується при застуді, як засіб, що зміцнює організм і перешкоджає старінню. Допомагає ожина боротися і з гормональними розладами, тому особливо рекомендується жінкам. Ягоди ожини просто заморожуються. Взимку такі крижані ягідки можна використовувати замість кубиків льоду. Особливо ефектно вони виглядають в шампанському. Отже, як приготувати морс з ожини? 1. Ягоди ожини переберіть, очистіть від листочків, гілочок і плодоніжок. Гарненько. але акуратно промийте їх. 2. Потім через сито або марлю треба вичавити з ягід сік. 3. Залишившись макуха від ягід не викидайте. В окропі розчиніть цукор і залийте отриманим сиропом макуху. 4. Доведіть макуха з сиропом до кипіння і варіть на середньому вогні протягом декількох хвилин. 5. Вариво процідіть через марлю і змішайте з вичавленим соком. 6. Готовий морс охолодіть. За бажанням, можете додати в склянки з морсом кілька кубиків льоду. Такий морс з ожини можна подавати як десерт в спекотний літній день. Він відмінно втамує спрагу і наповнить організм вітамінами, які були вихолощені спекою. Смачного і будьте здорові! Основний інгредієнт: Ягоди/Ожина Блюдо: Напої/Морс Інгредієнти:
Кількість порцій: 10-15 Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Морс з ожини гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Морс з ожини - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку! |
||
Категорія: Напої Переглядів: 266