Кисіль з калиниЧас приготування: 30 хв Кисіль - здавна традиційне на Русі блюдо. Назва його походить від слова «кислий». Особливо корисний кисіль з калини - він, наприклад, допомагає дітям рости міцними і здоровими. Опис приготування: Кисіль з калини - один з найпоширеніших видів киселю. Як бачите приготування займає не багато часу, зусиль і фінансових витрат. Тому кисіль - легке і доступне ласощі. Не тільки дорослі, але і діти люблять кисіль. Він корисний і смачний. Кисіль з калини можна подавати як теплим, так і холодним. Приємного апетиту! Призначення: На обід/Для дітей Основний інгредієнт: Ягоди/Калина Блюдо: Напої/Киселі Географія кухні: Російська кухня Дієта: Дієтичне харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 1-2 Як приготувати Кисіль з калини Беремо калину, крохмаль і цукор. Калину добре промити, очистити від гілочок, сміття і розтовкти. Кладемо ягоди в каструлю, заливаємо водою і доводимо до кипіння. Потім 10 хвилин варимо на середньому вогні. Далі проціджуємо відвар і знову ставимо на плиту і доводимо до кипіння. Додаємо цукор і розмішуємо вміст. Крохмаль розводимо в холодної кип'яченої води. Води має бути не більше половини склянки. Акуратно вливаємо крохмаль, постійно помішуючи. Довести вміст до кипіння і зняти з вогню. Візьміть собі на замітку як приготувати Кисіль з калини. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Кисіль з калини в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Напої Переглядів: 296