Турецький м'ятний лимонадЧас приготування: 1 ч. 0 хв Коли в спеку не рятує ні вода, ні пиво, ні якісь прохолодні напої - спробуйте турецька м'ятний лимонад. Вже хто-хто, а живуть в жарі турки точно знають толк в вгамування спраги! Опис приготування: Турецький м'ятний лимонад - це найсмачніший освіжаючий напій, який мені доводилося куштувати! А головне - він не тільки смачний, а й справді освіжаючий - а не зневоднюється, як, наприклад, пиво. Влітку, у виснажливу спеку, тільки м'ятний лимонад і рятує. Ділюся рецептом! Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Фрукти/Лимон/М'ята Блюдо: Напої/Лимонад Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Турецька Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Турецький м'ятний лимонад Отже, для приготування лимонаду нам знадобиться всього лише 2 лимона, м'ята, цукор і вода. На дрібній тертці натираємо цедру лимона. У маленькій каструльці змішуємо воду, лимонну цедру і цукор. На середньому вогні доводимо до кипіння. Як тільки сироп закипить - відразу ж знімаємо його з вогню, додаємо в нього свіжу м'яту, накриваємо кришкою і залишаємо на 1 годину. Через годину необхідно процідити сироп, м'яту можна викинути. З решти лимонів вичавлюємо сік. Лимонний сік обов'язково проціджуємо. Справа за малим. Змішуємо наступні інгредієнти з таких пропорціях: м'ятний сироп - 1 частина, вода - 2 частини, свіжовичавлений лимонний сік - 1/2 частини. Перемішуємо і подаємо з кубиками льоду в охолодженому вигляді. Турецький м'ятний лимонад готовий! Візьміть собі на замітку як приготувати Турецький м'ятний лимонад. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Турецький м'ятний лимонад в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Напої Переглядів: 50