Гарбузовий МохітоЧас приготування: 20 хв Ви будете вражені спробувавши цей коктейль і навіть здивуєтеся, чому в класичний рецепт не включають гарбузове пюре - так набагато смачніше, і коктейль виглядає яскравіше і радісніше. Призначення: На святковий стіл/День народження/23 лютого/8 березня/Хеллоуїн/Весілля Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз Блюдо: Напої/Алкогольні/Коктейлі/Алкогольні Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська/Мексиканська Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Гарбузовий Мохіто 1. Гарбузове пюре потрібно приготувати заздалегідь. Для цього гарбуз розрізати надвоє, прибрати з неї насіння і мезгу, і спекти в духовці. Можна також очистити гарбуз від шкірки, порізати її кубиками і зварити в малій кількості води, а потім розтовкти до пюре. 2. Сік з лайма потрібно вичавлювати безпосередньо перед змішуванням коктейлю. 3. Листочки м'яти пом'яти з цукром, проте постаратися не рвати їх. 4. Скласти всі складові, крім крем-соди, в шейкер з льодом, енергійно струснути кілька разів, вилити в келих з льодом, долити доверху крем-содою, прикрасити листочком м'яти і соломинкою і подавати на стіл. Дуже смачний Гарбузовий Мохіто зможете Ви з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву гранично просто, вам допоможе покроковий опис з фото. Не забувайте, ви завжди можете експериментувати на домашній кухні і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Гарбузовий Мохіто з додаванням інних інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому кулінарному проекті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідній категорії сайту. Усастнікі проекту зможуть готувати за Вашим рецептом і розміщувати фотографії. Так само ви можете додати відео вашого нового блюда. Домашня кулінарія - чудове хобі! |
||
Категорія: Напої Переглядів: 48