Тропічний імбирний пуншЧас приготування: 5 хв Цей фруктовий пунш підійде як для звичайного обіду, так і для вечірки. Опис приготування: У великий глек налити апельсиновий сік, ананасовий сік, горілку, додати імбир і перемішати. Охолодити принаймні 1 годину. Безпосередньо перед подачею додати в коктейль газовану воду. Розлити коктейль по склянках, прикрасити скибочками апельсина і подавати з льодом. Призначення: На святковий стіл/23 лютого/8 березня Основний інгредієнт: Імбир Блюдо: Напої Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Гідно оцінити Тропічний імбирний пунш ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Тропічний імбирний пунш, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Напої Переглядів: 34