Домашнє пиво столовеЧас приготування: 0 хв Рецепт приготування домашнього пива з хмелю, вина, родзинок, солоду і дріжджів. Для зберігання домашнього пива вибирайте пляшки з темного скла. Опис приготування: Домашнє пиво краще вжити протягом 2 тижнів, оскільки під впливом світла і низької температури пиво може помутніти, стати кислим або втратити смак. Не допускайте замерзання пива. Приготування: Змішати 100 мл води, вино і цукор в каструлі. Додати хміль і родзинки, довести до кипіння і варити протягом 25-35 хвилин, помішуючи. Процідити рідину через марлю і додати солод. Додати 8-9 літрів води і ще раз прокип'ятити. Остудити до температури 30 градусів і додати дріжджі. Перемішати і дати постояти 8-9 днів, періодично знімаючи піну. Готове пиво розлити по пляшках і зберігати в прохолодному темному місці. Основний інгредієнт: Крупи Блюдо: Напої/Алкогольні/Домашнє пиво Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 10-15 Перед вами простий рецепт приготування Домашнє пиво столове. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Домашнє пиво столове. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Домашнє пиво столове. |
||
Категорія: Напої Переглядів: 34