Пюре з картоплі і пастернакуЧас приготування: 40 хв Ніжне, вершкове і ситне картопляне пюре з солодкуватим смаком пастернаку підкорить вас своїм ніжним смаком і пікантним ароматом. Такого смачного картопляного пюре ви не пробували! Опис приготування: Пюре з картоплі і пастернаку - це чудове блюдо, що відноситься до білкової групі (це має значення, якщо ви харчуєтеся роздільно). Можна використовувати як гарнір, а можна як основне блюдо в якості легкого вегетаріанського вечері. Читайте, як приготувати картопляне пюре з пастернаком, і бігом на кухню - адже готувати таке пюре просто, калорій в ньому мало, а вітамінів та інших корисних речовин досить багато! Призначення: На обід/На вечерю/Корисний обід Основний інгредієнт: Овочі/Картопля Блюдо: Гарніри Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Пюре з картоплі і пастернаку Очищаємо картоплю і пастернак, розрізаємо їх на середні брусочки. Заливаємо каструлю з картоплею і пастернаком водою і доводимо до слабкого кипіння. Готуємо, поки картопля не стане ніжним, перевіряємо на готовність, протикаючи його виделкою. Зливаємо воду з каструлі. Поставте каструлю з картоплею і пастернаком назад на повільний вогонь, щоб залишилася вода википіла. Розігрійте молоко в мікрохвильовці. Викладіть все у велику миску і покладіть туди шматок вершкового масла. Розімніть картоплю і пастернак товкачем і влийте молоко (регулюйте кількість влити молоко, залежно від бажаної вами консистенції). Пюре з картоплі і пастернаку - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Пюре з картоплі і пастернаку в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 58