Пахлава домашняЧас приготування: 2 ч. 0 хв Завжди дуже любив пахлаву, але не бачу сенсу її купувати, якщо можна зробити самому. Розглянемо рецепт приготування пахлави домашньою. Опис приготування: Це дуже просто рецепт пахлави домашньої, в якому вам не треба готувати тісто, так як береться вже готове. Пахлава виходить дуже смачною і багатошаровою, так що смачного! Призначення: Для дітей/На полуденок/На святковий стіл Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Листкове тісто Блюдо: Десерти/Пахлава Географія кухні: Республіки СРСР/Азербайджанська Інгредієнти:
Кількість порцій: 7-8 Як приготувати Пахлава домашня Заважаємо мед і рожевий сироп. Варимо хвилин 5. Горіхи подрібнюємо. Тісто філо змащуємо розтопленим маслом. Визначаємося, скільки хочемо шарів в пахлаві. Шарів начинки повинно бути на 1 менше ніж шарів тіста. Горіхи перемішуємо з цукром. Змащуємо кожен шар. Розрізаємо все на ромбики. Обливаємо соком лимона. Залишаємо в духовці на 15 хвилин, потім обливаємо сиропом. Залишаємо в духовці ще на 40 хвилин. Отримуємо готову пахлаву, яку можна подавати до столу. Тепер ви знаєте як приготувати домашній Пахлава домашня raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Пахлава домашня можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 490