Сметанне суфлеЧас приготування: 3 ч. 0 хв Абсолютно простий класичний рецепт сметанного суфле, яке легко готується. Такий десерт відмінно підійде для сніданку і полудня, а також стане улюбленим ласощами для дітей. Опис приготування: Я готувала суфле ввечері і залишала його на ніч у холодильнику. Вранці переклала на блюдо і побалувала своєї дитини. Суфле вийшло ніжним і дуже смачним! Спробуйте його приготувати саме за цим рецептом і залишитеся задоволеними. Призначення: На сніданок/На полуденок Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сметана Блюдо: Десерти Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Сметанне суфле 1. Замочіть желатин і залиште його набухати хвилин на двадцять. Зверніть увагу, що вода повинна бути тільки теплою! 2. Потім змішайте сметану з цукром, після чого можна ввести в масу набряклий желатин. Ретельно все розмішайте. 3. Я робила суфле різнобарвним. Для цього розділіть масу на дві частини. В одну частину додайте варення (сироп). Я додавала вишневе і доповнювала соком лимона. Суфле перетворилося в прекрасний рожевий колір. У світлу частину можна додати корицю і какао. 4. Таке суфле готується в спеціальній формі, яку ви можете вибрати самі. Можна робити суфле шарами. Для цього слід по черзі заливати масу і заморожувати її. У мене вийшло дві частини, одну з яких я заморозила (15 хвилин в морозилці достатньо), після чого додала другу і поставила в холод (по типу желе). Залиште суфле в холодильнику години на три або навіть до ранку. 5. Низ суфле можна зробити з шоколаду, а верх посипати какао або також тертим шоколадом. Прикрасити суфле можна фруктами, полити сиропом, карамеллю, шоколадом або згущеним молоком. Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Сметанне суфле у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Сметанне суфле. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 113