Ананасовим желеЧас приготування: 2 год. 55 хв Ананасовим желе - улюблений десерт моїх дітей. Желе виходить красивого жовтого кольору, з дуже насиченим ананасовим смаком і ароматом. Опис приготування: Рецепт приготування ананасового желе до безумства простий. Найскладніше тут - дочекатися, коли желе нарешті застигне і його можна буде з'їсти, бо пахне і виглядає воно дуже апетитно :) Діти завжди в захваті від такого смачного желе, та й дорослим такий десерт теж подобається. Раджу приготувати. Призначення: Для дітей/На святковий стіл Основний інгредієнт: Фрукти/Ананас/Желатин Блюдо: Десерти/Желе Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Ананасове желе Склянкою соку заливаємо наш желатин, залишаємо набухати. Коли желатин розбухне - ставимо його на вогонь і на повільному вогні розчиняємо желатин в соку. Доливаємо залишився ананасовий сік і прогріваємо, але не доводимо до кипіння Беремо формочки для желе, викладаємо в них кубиками нарізані ананаси. Заливаємо масою з ананасового соку і желатину. І відправляємо в холодильник - нехай остигає. Як придбає потрібну консистенцію - можна їсти :) Спробуйте приготувати Ананасове желе в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Ананасове желе можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 154