Гарбузовий крем-брюлеЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування десерту крем-брюле з жовтків, гарбузового пюре, вершків, молока, кленового сиропу, кориці і мускатного горіха. Опис приготування: Гарбузовий крем-брюле нагадує гарбузовий пиріг, тільки без скоринки. Призначення: Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз Блюдо: Десерти Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Гарбузовий крем-брюле 1. Розігріти духовку до 150 градусів зі стійкою в середині духовки. Помістити у форму для випікання 6 горщиків об'ємом 150 м Довести близько 900 г води до кипіння. У великій мисці збити яєчні жовтки, корицю, мускатний горіх і сіль. 2. У каструлі з товстим дном збити жирні вершки, молоко, кленовий сироп і гарбузове пюре, довести до кипіння на помірному вогні. Поступово додати яєчну суміш і збити віночком. Вилити крем через тонке сито або марлю у велику мірну чашку, а потім розділити крем між порційними горщиками у формі. 3. Залити окріп у форму, щоб горщики були наполовину покриті водою. Будьте обережні, щоб вода не потрапила на крем. Помістити форму в духовку і запікати до тих пір, поки вставлений в центр крему ніж не буде виходити чистим, приблизно 35-40 хвилин. Викласти горщики на стійку і дати повністю охолонути. Потім накрити і охолодити десерт в холодильнику протягом не менше 2 годин. Подавати крем-брюле зі злегка підсолодженими збитими вершками. 4. При бажанні посипати крем-брюле цукром турбінадо або сумішшю білого і коричневого цукру, а потім підпалити спеціальної газовим пальником протягом 5 хвилин, поки поверхня десерту не стане карамельної. Гарбузовий крем-брюле - всім нам добре знайоме і улюблене блюдо. Давайте разом розглянемо простий, але не менш смачний спосіб його виготовлення. А краще зрозуміти, як приготувати Гарбузовий крем-брюле в домашніх умовах нам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Класичний склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак, проте не забувайте в такому випадку, враховувати калорійність окремих продуктів, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Перед нами домашній рецепт приготування страви, тому нам знадобляться тільки прості кухонні прилади та начиння. Сам процес не забере у вас багато часу і сил, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад. Сподіваємося, приготування цієї страви принесе вам багато позитивних емоцій, а кулінарія стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його за п'ятибальною шкалою і залишити свій відгук або побажання автору. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 44