Полуничне морозивоЧас приготування: 1 ч. 0 хв Полуничне морозиво в домашніх умовах. Рецепт приготування за допомогою морожениці. Опис приготування: Помістіть нарізану полуницю, лимонний сік, сіль, і цукор в середню каструлю. Варіть на середньому вогні, помішуючи, поки цукор повністю не розчиниться. Використовуйте давилку для подрібнення полуниці. Зняти з вогню і дати постояти протягом 10 хвилин. Додайте молоко і йогурт. Поставте суміш у холодильник приблизно на 1,5 години. Залити суміш в апарат для приготування морозива, поставити таймер на 20-25 хвилин. Краще всього з'їсти десерт в той же день, як ви його приготували, він буде крижаним якщо залишиться в холодильнику більше 8 годин. Призначення: Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Ягоди/Полуниця Блюдо: Десерти/Морозиво Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Полуничне морозиво. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Полуничне морозиво в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 33