Парфе з маскарпонеЧас приготування: 40 хв Цей традиційний французький десерт дуже схожий на знайоме всім нам морозиво. У цьому рецепті використовуються: вершковий сир маскарпоне, cлівкі і вишня. Виходить дуже ніжний і повітряний парфе! Опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування парфе з маскарпоне. Щоб приготувати цей смачний десерт я скористався: замороженими ягодами (малиною і вишнею), маскарпоне, цукром, вершками і яйцями. Проробивши всі описані нижче маніпуляції - ви отримаєте десерт, який слід заморозити перед вживанням. Подавати холодним в скляній, прозорій посуді. Удачи в приготуванні! Призначення: Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Вишня/Ягоди/Молочні продукти/Сир/Сливки/Маскарпоне Блюдо: Десерти Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Парфе з маскарпоне У яєчні білки додайте 3 столові ложки води і 150 грам цукру. Ємність з білками поставте над каструлею з киплячою водою повільно. Збивайте білки міксером близько 7-8 хвилин. Виходить легка і повітряна і в той же час густа суміш. Яєчні жовтки збиваємо з цукром до однорідної маси і білого кольору. Заморожені ягоди подрібніть за допомогою блендера. Маскарпоне змішайте з вершками до однорідної консистенції. Тепер акуратно змішайте білки, жовтки, ягоди та маскарпоне з вершками. В отриману суміш додайте жменю малини. Перемішайте і заморозьте в формочке. Смачного! Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Парфе з маскарпоне вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Парфе з маскарпоне, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 95