Парфе з манго і лаймомЧас приготування: 30 хв Парфе - це м'який густий десерт з ароматичними добавками або фруктами. Спочатку парфе - страва французької кухні. Опис приготування: Змішайте в мисці шматочки манго, цукор, цедру лайма і сік лайма. Дайте постояти 20 хвилин. Додайте суміш до сиру і подавайте. Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Молочні продукти Блюдо: Десерти Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Гідно оцінити Парфе з манго і лаймом ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Парфе з манго і лаймом, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 38