Равіолі в клярі![]() Час приготування: 20 хв Равіолі в клярі - смачне, але не зовсім корисне для талії ласощі. Але іноді можна себе побаловать.Тем більше, що робити їх дуже просто. Заморожені равіолі умочують в яйце, паніровці і смажать! Опис приготування: Равіолі в клярі можна готувати з будь-якою начинкою. Обсмажувати їх у фритюрі потрібно до золотистого кольору близько 2-3 хвилин. Готові равілі покладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Подавайте равіолі з соусом або сметаною. Точно також можна обсмажити пельмені або вареники з картоплею. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Страви в клярі Географія кухні: Північна і Південна Америка Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Равіолі в клярі ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Равіолі в клярі - улюблене блюдо для багатьох людей. Як приготувати Равіолі в клярі в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 405