Мус з мангоЧас приготування: 12 год. 0 хв Приготуйте для великої компанії мус з манго! Для цієї мети нам знадобиться консервований манго, желатин, фруктовий сік, вершки, яєчні білки. Вийде чудовий повітряний рецепт жовтого кольору. Опис приготування: Як приготувати мус з манго? 1. Викладіть консервовані шматочки манго в блендер. Додайте туди ж 1/2 склянки соку, в якому манго знаходився. Збийте фрукт з соком блендером до однорідної маси. 2. Желатин всипте в невелику мисочку, залийте його водою. Він повинен розчинитися і набрякнути згідно з інструкціями на упаковці. Дотримуйтесь ім. 3. Коли желатин буде готовий, замішайте його у фруктову суміш. 4. Яєчні білки збийте до білої піни. 5. Змішайте яєчну масу з фруктовою. 6. Викладіть мус з манго в креманки, оберніть їх харчовою плівкою. Харчова плівка необхідна для того, щоб убезпечити мус від запахів холодильника. Поставте креманки з мусом в холодильник (на нижню полицю) і залиште їх на ніч. 7. Перед подачею збийте вершки до густої білої піни. Прикрасьте вершками мус з манго і подавайте. Для прикраси підійде також листочки м'яти і часточки манго. Смачного! Призначення: Для дітей/На святковий стіл/Фуршет Основний інгредієнт: Фрукти/Манго Блюдо: Десерти/Мус Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Побачивши це неймовірне блюдо, Мус з манго, ви обов'язково повинні дізнатися як приготувати його в домашніх умовах. Для початку уважно вивчіть рецепт. Вам необхідно заздалегідь купити всі потрібні інгредієнти, щоб приготування не перервалося через брак одного з продуктів. Розкладіть всі продукти і прилади перед собою. Тепер прийшла пора з'ясувати, як зробити Мус з манго вдома, для цього зручно читати рецепт приготування по кроках з фото. Класичний склад блюда можна змінювати на свій розсуд, але для першого разу, радимо дотримуватися вище представленого опису. Запам'ятавши, як готується домашній Мус з манго, наступного разу ви можете діяти по пам'яті. Ми впевнені, що кулінарія стане для вас способом самовираження, і ви з радістю будете дивувати своїх близьких все новими кулінарними шедеврами. Однак дуже важливо не забувати підраховувати калорії, щоб не нашкодити фігурі і здоров'ю. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 40